Studiestart 2022

7. september 2024
Studiestart 2022
Udgivet d.  Opdateret d.  

 

Skal du starte i skole eller på studie i sommeren 2022?

I så fald kan det være en god idé at begynde, at tjekke op på om du har alt, hvad du skal bruge allerede nu. Er din taske stor nok til at rumme både bøger og en computer? Og er din computer egentlig optimal til skolebrug? Måske den er lidt for stor og klodset eller måske batteriet har set bedre tider. Du kan jo ikke altid regne med at få en plads lige ved siden af en stikkontakt og det er altså bare irriterende, når computeren lukker ned midt i en fremlæggelse eller når der skal tages noter.

Men hvilken computer skal du vælge?

Windows vs. MacOS

Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvilket styresystem, du foretrækker. Hvis du skal læse til datamatiker eller andre IT tunge uddannelser, så er en Windows computer måske det bedste valg. Skal du derimod læse til grafisk designer eller andre kreative fag, så er en Macbook at foretrække.

Det er med andre ord en god idé, at undersøge, hvilke programmer og opgaver dit studie kræver.

Størrelse vs. gørelse

En studiecomputer skal som oftest med på farten og det er derfor vigtigt, at den er let og passer i din foretrukne taske, men du skal samtidig passe på med, at gå for langt ned i skærmstørrelse. Det er rart, at have lidt skærmplads, at boltre sig på - både når der skal læses længere tekster, laves grafisk arbejde eller skrives opgaver.

I den forbindelse er en MacBook Air et oplagt valg!

Den vejer næsten ingenting, har en høj ydeevne, lang batterilevetid og så er den ovenikøbet flot!

Se hele vores udvalg af Macbook Air HER.

Budget

En ny computer kan nemt koste omkring 10.000 kr. eller mere, hvilket nok vil gøre et betydeligt indhug i de fleste SU-budgetter og hvis man samtidig gerne vil undgå at optage dyre forbrugslån og ende i Luksusfælden, så kan det virke uoverkommeligt, at skrabe så mange penge sammen.

Så hvor finder man så den bedste studiecomputer til en studievenlig pris?

Hvis du gerne vil have en god computer til en lige så god pris, så kan det være en god idé, at overveje, om du skal købe din studiecomputer brugt. På den måde kan du skåne din pengepung uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Phonetrade sælger brugte kvalitets computere til fordelagtige priser med hele 3 års garanti og 14 dages fuld returret.


Se hele vores udvalg i bærbare computere HER.

Har du brug for mere vejledning, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 50 10 10 90 eller mail info@phonetrade.dk.

 

Udgivet d.  Opdateret d.